خاصیت رنگ ها روی ذهن و روحیه افراد

فهرست

خاصیت رنگ ها روی ذهن و روحیه افراد

خاصیت رنگ ها

رنگ ها یک باز تاب از نور هستند که به شکل های متفاوت دیده می شوند. هیچ گاه نمی شود از قدرت خارق العاده و تاثیر بسیار رنگ ها بر روی روحیه و خلق و خوی انسان ها چشم پوشی کنیم.

کارشناسان معتقدند که رنگ ها می توانند تاثیرات مثبت و منفی روی خلق و خوی افراد بگذارند. شاید توجه نکرده باشید اما نا خود آگاه در طول زندگی تحت تاثیر قدرت رنگ ها هستیم.

گاهی متوجه نمی شویم و در عین حال از تاثیر رنگ ها سود و زیان می بینیم پس چه بهتر که رنگ ها را بشناسیم و از تاثیر مثبت آن ها در زندگیمان استفاده کنیم.

شما می توانید برای درمان بسیاری از بیماری ها از رنگ ها و خاصیت آن ها استفاده کنید در حقیقت رنگ درمانی یک شیوه نو بنیاد نیست و در عین حال و بسیار تاثیر گذار است. در این مقاله سعی داریم شما را با خاصیت رنگ ها و تاثیر آن ها روی ذهن و روحیه افراد آشنا کنیم.

برای درمان برخی از بیماری ها از رنگ ها استفاده می کنند. رنگ درمانی در زمان های گذشته نیز وجود داشته است و نخستین کسانی که از رنگ ها استفاده کردند و از تاثیر بی نظیر آن روی ذهن و روحیه افراد با خبر شدند مصری ها و یونانی ها بودند.

رنگ ها معنی های مختلفی دارند بعضی از رنگ ها می توانند موجب آرامش، انرژی بخشیدن، افزایش خلاقیت، خواب راحت و کاهش اضطراب شوند. رنگ ها مانند موسیقی گاهی خوش آیندو گاهی نا خوش آیند هستند .

رنگ شناسی

اگر رنگ ها را بشناسید تاثیر آن ها را بهتر درک می کنید. شما می توانید برای تاثیر گذاری بیشتر رنگ ها بر روی ذهن و روحیه تان از لباس هایی با تن رنگ مناسب استفاده کنید.

به طور کل چند تن رنگ داریم که شامل رنگ های گرم و رنگ های سرد ، رنگ های ترکیبی، رنگ های خنثی و غیره ….می شوند که هر کدام تاثیراتی مثبت یا منفی دارند آن ها را بشناسید و بهترین انتخاب را انجام دهید.

در ابتدا با رنگ های گرم آشنا می شویم که شامل رنگ های قرمز، صورتی، طلایی،   زرد و نارنجی می شوند از این رنگ ها در دیوار های خانه و دیزاین ها استفاده می شود. این رنگ ها معنی تایید می دهند و جهت جلوگیری بیشتر از رنگ های سفید و مشکی که خنثی هستند استفاده می کنند.

رنگ های گرم حس شادابی و راحتی را القا می کنند همچنین اگر برای فضای منزل یا محیطی استفاده شود آن فضا را کوچک تر نمایان می کند چرا که تن رنگ گرم باعث ایجاد راحتی در افراد می شود.

اگر می خواهید عکس العمل مغز تان فعال شود از رنگ های گرم استفاده کنید و احساس هیجان، عشق و حتی گاهی عصبانیت را القا کنید. در فضا های بزرگ استفاده از رنگ های گرم سبب ایجاد ابهت فضا شده و به خوبی با رنگ های خنثی مچ می شود.

و اما دسته ی رنگ های سرد که بر عکس رنگ های گرم که سبب ایجاد جنبش، تکاپو، هیجان و برانگیختگی می شود رنگ های سرد سبب ایجاد آرامش، سکوت، صلح و آسودگی می شوند.

رنگ های سرد ناراحتی، التهاب، درد و کوفتگی را کاهش می دهند و شامل رنگ های آبی، سبز، فیروزه ای و نقره ای می شوند. رنگ های ترکیبی که هم سرد محسوب می شوند و هم گرم شامل ارغوانی، سوسنی، بنفش و غیره هستند که هم آرامش بخش و هم مهیج هستند.

در این میان رنگ هایی هم خنثی هستند که شامل قهوه ای، شیری، بژ، خاکستری، سیاه و سفید می شوند و باعث می شوند تا انسان به سایر رنگ ها یی که در کنار آن ها قرار گرفته اند توجه خاص نشان دهد.

 

رنگ های درمان کننده

در این میان رنگ هایی هستند که مختص درمان بیماری می باشند برای مثال ‌رنگ نیلی برای بیماری های مربوط به مغز، رنگ بنفش برای درمان بیماری های مربوط به قلب و ریه، رنگ سرخ برای درمان بیماری های مربوط به کلیه همچنین بیماری هایی که مربوط به غدد درون ریز هستند بهترین انتخاب رنگ نارنجی محسوب می شود.

در فرهنگ شرقی رنگ قرمز به عنوان رنگ شادی مورد استفاده قرار می گیرد. حتی اگر می خواهید تمرکز در یک مکالمه یا متن را بالا ببرید از رنگ قرمز استفاده کنید.

سفید رنگی فرازمینی، ملکوتی و به رنگ. ابر و برف و کف دریا است این رنگ پاکی و معصومیت را به همراه دارد. می توانید از این رنگ برای حس آرامش استفاده کنید و در نهایت لذت از تاثیرات مثبت آن بهره مند شوید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

آگهی های مرتبط

مقالات مرتبط