بررسی مزایا و معایب انواع اکستنشن مو

اکستنشن مو چیست؟

داشتن موهای بلند و پرپشت آرزوی هر کسی می‌تواند باشد مخصوصاً افرادی که برای زیبایی ظاهری خود ارزش قائل هستند. افرادی هستند که می‌خواهند بدون اینکه صبر کنند تا موهای خودشان بلند و پرپشت شود، یک روزه می خواهند چنین موهایی داشته باشند. ولی امروزه با فراوان شدن وسایل و ابزار آرایشگری برای هر مشکلی راه حل وجود دارد. اکستنشن مو خیلی سریع افراد را به موهای بلند و زیبا می رساند. در کل برای تعریف اکستنشن می‌توان گفت موهایی هستند که برای بالا بردن عمق و حجم موهای طبیعی به آن اضافه می‌شود. اکستنشن انواع مختلفی دارد که با مشورت با آرایشگر و توجه داشتن به جنس و رنگ موهایتان و هزینه مورد نظر بهترین گزینه را در انواع اکستنشن مو انتخاب کنید. اکستنشن مو خطری برای فرد ندارد و اشخاص زیادی در کل دنیا از آن استفاده می کنند. دلیل استفاده آنها پنهان کردن ریزش مو و یا افرادی که کم مو هستن برای پرپشت نشان دادن موها از اکستنشن استفاده می‌کنند. استفاده از اکستنشن مو در هر سنی امکان پذیر است و بهتر است همیشه از بهترین نوع آن استفاده کنیم. اکستنشن به دو دسته طبیعی و غیرطبیعی دسته بندی می شود. ما در این مقاله قصد داریم که در مورد مزایا و معایب انواع اکستنشن مو صحبت کنیم. ابتدا تفاوت اکستنشن مو طبیعی و غیر طبیعی را شرح داده و سپس به سراغ موارد بعدی می رویم.

در نوع طبیعی از موهای طبیعی انسان ها ساخته می شود و در نوع غیر طبیعی در کارخانجات تولید خواهد شد. مزایای اکستنشن طبیعی این است که فرم گیری بهتری دارد و به خوبی رنگ‌ می گیرد. ماندگاری و دوام آنها بالاتر از اکستنشن غیر طبیعی است. موها را به صورت حجیم و پرپشت نشان می دهد زیبا و طبیعی به نظر می‌رسد و اما معایب اکستنشن غیر طبیعی، امکان دارد از روش‌های غیر بهداشتی برای ساختن آن استفاده شود.
ماندگاری و دوام کمتری در مقایسه با نوع طبیعی دارد.
چنانچه بخواهید از سشوار یا اتوی مو استفاده کنید احتمال خراب شدن و یا ذوب شدن آن وجود دارد.

اکستنشن مو

روش های مختلف اکستنشن کردن مو

  • اکستنشن طبیعی: از مناسب ترین روش ها که لازم به  مراقبت فراوان ندارد. این نوع اکستنشن به راحتی به موهای ما اتصال میابد و در هنگام استفاده از شامپو علایم حساسیت زایی نشان نمی دهد. این اکستنشن ها برخلاف اکستنشن های دائمی هیچگونه ضرری به مو وارد نمی‌کند.
  • دوختن مو: مهارت دوختن موی طبیعی با اکستنشن برای طول زیاد غالبا کار هر شخصی نیست. در مرحله اول باید موی فرد بافته شود. بعد از آن موی بافته شده به موی بافت شخص مورد نظر دوخته میشود. این سبک اکستنشن زمان زیادی لازم دارد و حتماً باید چندین ساعت را در آرایشگاه بگذرانید تا کار شما به نتیجه دلخواه برسد و بسیار طبیعی خواهد شد‌.
  • میکرولینک: این تکنیک از سریع ترین روش های اکستنشن در سراسر جهان محسوب می‌شود و رنگ‌های زیادی در این روش به کار برده می شود. موی اکستنشن به ساقه های شخصی وصل میشود. این امکان وجود دارد که وصل شدن اکستنشن به ساقه موها پس از مدتی خود را ول می کند. به همین خاطر ماهیانه یکبار باید پیش آرایشگر خود بروید تا اتصال هایی که شل شده اند را محکم کنید.
  •  چسب: برخی اکستنشن ها با چسب در زیر لایه های موی شما می چسبند و مراقبت از آنها بسیار آسان است. زمان لازم برای این روش حدود یک ساعت است. اگر به چسب  آلرژی دارید این روش توصیه نمی شود.
  • اکستنشن بوند: روشی که از چسب های متفاوت استفاده می‌کند و از کراتین در آن استفاده می‌شود. در زمان انجام اکستنشن از اتوی مو استفاده می‌شود این روش در مقایسه با تکنیک دوخت ماندگاری بالاتری دارد، حدود شش ماه یا بیشتر و ماندگاری آن بستگی به مقدار مراقبت شخص دارد.

عوامل مهم در انتخاب اکستنشن مو

رنگ مو از اصلی ترین عوامل در خرید اکستنشن مو است که اکستنشنی را انتخاب کنید که  رنگ آن به رنگ موهایتان بسیار نزدیک باشد. برگزیدن اکستنشن های روشن تر یا تیره تر از موهای طبیعی خود مانع زیبایی و جلوه مو می باشد.

 مراقبت درست و صحیح، شست شوی موهای اکستنشن شده را باید با شامپوهایی استفاده کنید که عاری از سولفات و پارابن باشند. اکستنشن های کلیپسی و کلاهی را باید شب ها از روی موی طبیعی برداشته و در مدت طولانی نباید از آن استفاده کرد.

 اگر موهای صافی دارید به راحتی می توانید از هر نوع اکستنشنی که خواستید استفاده کنید. ولی اگر موهای مجعد و فری دارید می توانید از تکنیک دوخت یا بوند استفاده کنید که به جنس و نوع موها شما بیشتر شبیه باشد.

 از شامپوهای نرم کننده ملایم برای دم مو استفاده کنید. در زمان شست و شوی موهایتان مواظب باشید موهایتان به هم گره نخورد.

 نکاتی که برای مراقبت از اکستنشن مو مهم است شامل موارد زیر می باشد:

  • قرار نگرفتن در برابر نور آفتاب و آلودگی هوا
  • برای ماندگاری بالای اکستنشن اجازه ندهید در مدت طولانی خیس باشد.
  • از رفتن به استخر ممانعت کنید.
  • برای شانه کردن موهای تان از شانه های دندانه درشت استفاده کنید.
  • برای براق شدن موها از روغن های مخصوص مو استفاده کنید.
  • از وسایلی مانند کلیپس و کش و غیره برای بستن مدت زمان زیاد موها استفاده نکنید، چون اکستنشن با گذشت زمان ول می شود.

مراقبت های بعد از اکستنشن مو

 این را همه ما می دانیم که اگر بخواهیم هرکاری که انجام دادیم برایمان ماندگاری عالی مناسبی داشته باشد، باید به خوبی از آن مراقبت کنیم. حال انواع اکستنشن مو هم به همین صورت است و برای عمر بیشتر و دوام بالاتر آن باید مراقبت هایی را انجام دهیم که این مراقبت ها شامل موارد زیر میباشد:

  1. اکستنشن طبیعی به مراقبت نیاز ندارد و فقط برای شانه کردن موهایتان باید از شانه های دندانه درشت استفاده کنید.
  2. هنگامی که به حمام می روید از مواد ویتامینه مو استفاده کنید که از خشک شدن موها پیشگیری کند، از مالش دادن موهای اضافی اجتناب کنید. موها را به آرامی و قسمت به قسمت از بالا به پایین با شانه های مخصوص اکستنشن شانه کنید.
  3.  بلافاصله پس از اکستنشن مو از حمام رفتن بپرهیزید و حدود 4 الی 5 روز بعد از اتصال، موهای خود را نشوید تا چسب درمحل خود ثابت بماند. از ماندن طولانی مدت در زیر آفتاب جلوگیری نمایید.
  4.  تا می توانید از بستن موها به شکل دم اسبی بپرهیزید، چون سبب وارد شدن فشار به موها می‌شود. در زمان خواب و استراحت بهتر است موهای خود را در بالای سرجمع کنید و یا ببافید و اگر روی موهای خود بخوابید موجب گره خوردن و نامرتبی موها می شود.
  5. برای رنگ کردن موهای اضافی بهتر است به آرایشگاه مراجعه کنید و درخانه موهای اکستنشن شده را رنگ نکنید.
  6. استفاده از اسپری ها و فرم دهنده های مو پیشنهاد نمی شود. زیرا این کار سبب جدا شدن موها از محل اتصال خود می شوند. در هنگام برداشتن بهتر است از یک شخص که در این زمینه تخصص دارد کمک بگیرید، چون روش‌های گوناگونی وجود دارد که به طریقه نصب آن بر می‌گردد. در هفته اول امکان خارش در پوست سرتان وجود دارد و این ناراحت کننده نیست و می توانید از اسپری های مرطوب کننده برای نرم شدن موها استفاده کنید.

اکستنشن مو

هر آنچه راجع به اکستنشن باید بدانید!

 برخی افراد سوال های متعددی دارند که آیا بعد از جدا شدن اکستنشن از مو دوباره می توان آن را استفاده کرد؟
پاسخ به این صورت است که اگر اکستنشن طبیعی توسط کلیپس به مو وصل شده باشد باید بعد از جدا کردن چنانچه مراقبت‌های لازم انجام شود می توانید دوباره از آن استفاده کنید.

 آیا اکستنشن مو درد دارد؟

پاسخ این سوال خیر است و لازم به آشفتگی  نیست چون انجام اکستنشن مو درد ندارد و فقط به دلیل اضافه شدن موها بر روی سرتان و اینکه عادت نداشته اید به این حجم مو امکان دارد حس سنگینی اندکی در سرخود داشته باشید و یا اینکه در روزهای اول حس کنید گیره های مو در لایه‌های موهایتان گیر افتاده است که با گذشت زمان برایتان عادی میشود.

 اکستنشن های مو از چه موادی تولید می‌شود؟

موهای اکستنشن غیر طبیعی از ترکیبات نفتی و پلاستیک و در کارخانه ها ساخته می‌شود اما درنوع طبیعی در بیشتر اوقات از کشور هند می‌آید زیرا در هند فروش موفق به نوعی تجارت محسوب می‌شود و بانوان هندی موهای پرپشت و رنگ نشده ای دارند به همین ترتیب اکستنشن های طبیعی از هند می آید.

اکستنشن سرد یا گرم چیست؟

اکستنشن سرد از یک نوع مدل چسب گیاهی به نام کراتین استفاده می شود که مو به ریشه وصل می‌شود. این چسب رنگی ندارد. در این شیوه از حلقه های فلزی کوچک مو مصنوعی به ریشه متصل می کنند.

و اما اکستنشن گرم با استفاده از دستگاه های حرارتی شکل می‌گیرد که اکستنشن لیزری و اکستنشن توسط چسب بوده که هر دو به وسیله دستگاه و توسط حرارت دیدن انجام می‌شود.

 چه راهکاری برای گره نخوردن مو و اکستنشن وجود دارد؟

بهتر است موقع حمام پس از استفاده از شامپو فقط به ساقه موها کمی نرم کننده بزنید راه حل دیگر این که کسانی که اکستنشن مو دارند بهتر است هر هفته یا هر 10 روز موها را از ریشه سشوار بکشند که سبب گره خوردن مو در ریشه نشود.

معایب اکستنشن مو

هزینه اکستنشن بسته به رنگ و جنس موها متفاوت است و به تعداد دسته هایی که در بین مو ها استفاده می شود دارد. همچنین این قیمت چیزی بین ۲۰۰ هزار تا یک میلیون تومان متغیر است. اکستنشن در برخی افراد موجب ریزش موها می شود. از علت های اساسی ریزش موها بستن زیاد آنها می باشد، که به این نوع ریزش، ریزش موی کششی می گویند. موهای قسمتی از سر که بیشتر تحت فشار و کشش قرار می‌گیرند ریزش پیدا می‌کنند. این نوع ریزش در بانوانی که دائما موهایشان را سفت با کش می‌بندند یا خیلی محکم می بافند بسیار رایج است. از اصلی ترین عوارض اکستنشن هم ریزش موی کششی است. زیرا در اکستنشن موها بسیار کشیده می شوند و به همین خاطر بعد از مدتی شروع به ریزش می کند و اگر اکستنشن در مرحله اول و دوم زیاد ریزش موی قابل توجهی نداشته باشد برای دفعات بعد آن ریزش مو به شدت قابل مشاهده است.

 در برخی موارد، دو برابر شدن سردرد های میگرنی بعد از اکستنشن برای افرادی که بیماری میگرن دارند وجود دارد.

 و این نکته را هم لازم است بدانید که در اکستنشن مو ها در حدی کشیده نمی‌شوند که سبب سردرد شوند ولی شخصی که سابقه بیماری میگرن دارد بهتر است ریسک نکند.

 امکان دارد برخی افراد به چسب ها آلرژی داشته باشند و به بیماری‌های پوستی مبتلا شوند.

خوابیدن با موهای اکستنشن شده در ابتدا کمی مشکل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

آگهی های مرتبط

مقالات مرتبط